Cos Cumparaturi Piese DrujbaPiesa a fost adaugata in cos.
0 obiecte
 

Sablon pila lata drujba (Pentru limitatori) Model 2


REDUCERE: 40%
Preţ: 15 RON 9 RON
Model: PD7948#
Cantitate:       Adauga in cos
Disponibilitate:In stoc!

Sablon pentru pilire limitatori lant

 

AJUSTAREA LIMITATORILOR DE AVANS

Nota : Pentru ajustarea limitatorilor de avans este necesara intinderea prealabila a lantului

Intre varful dintelui taietor si varful limitatorului de avans este o diferenta de 0.65-1.00 mm. Pe masura ce ascutim dintele taietor aceasta diferenta scade pana cand si dintele si limitatorul o sa fie la acelasi nivel . Atunci trebuie ajustati limitatorii de avans ai lantului. In continuare va prezentam pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a face acest lucru in mod corect:

  • Folositi un dispozitiv potrivit pentru ajustarea limitatorilor la tipul dvs. de lant si verificati ajustarea limitatorilor la fiecare 3-4 ascutiri.
  • Asezati dispozitivul pe lant astfel ca un limitator sa patrunda in deschizatura prevazuta pe dispozitiv .
  • Daca limitatorul iese prin deschizatura, ajustati-l cu o pila lata pana ce il veti aduce la nivelul dispozitivului. Nu ajustati niciodata limitatorul astfel incat adancimea de taiere sa depaseasca valoarea specificata pentru lantul dvs.

Nota: Nu ajustati si nu deteriorati muchiile elementelor tampon de reducere a reculului de pe eclise, sau de pe eclisele de antrenare.

  • Piliti dinspre interiorul spre exteriorul dintilor taietori.

  • Dupa scurtarea limitatorului, modelati intotdeauna muchia formata, cu ajutorul pilei, redand limitatorului forma originala rotunjita sau inclinata.

 

 Nota:  In cazul multor lanturi, pentru protejarea taisurilor in timpul remodelarii limitatorului, ar putea fi folositoare subtierea dispozitivului la unul din capete si asezarea sa intre pila si taisul dintelui.  

 
Ajustarea limitatorilor de avans al unui lant Husqvarna
 
Comanda minima: 30 LEI / Pretul nu include si taxele de transport.
Etichete: lant, limitatori, pilire, sablon,

VEZI TOATE CATEGORIILE DE PIESE SCHIMB